Logga in

23

apr

Vårens nätverksträff för Steg 2-utbildare

Välkomna till vårens nätverksträff!

Vårens träff fokuserar under förmiddagen på uppstarten av MÄN:s våldspreventiva kunskapscenter (VPC). Vi kommer berätta om vad kunskapscentret är, varför det behövs och tillsammans med er diskutera vad ni kan och vill få ut av det – kopplat till ert våldsförebyggande arbete.

Under eftermiddagen riktar vi in oss på nya utbildningsupplägg som kommer bli aktuella för MVP Skola. Utöver det kommer det finnas tid för frågor och diskussion i mindre smågrupper. För att nätverkandet ska bli meningsfullt ser vi gärna att ni på förhand mejlar oss punkter ni vill diskutera med andra till: utbildning@mfj.se.

Praktisk info

Datum: 23 april 2024
Tid: 10.00-15.00
Plats: zoomlänk skickas ut via mejl

Nätverksträffen är digital och sker under förmiddagen gemensamt med det kommunala nätverket som gått MÄN:s processledarutbildning. Under eftermiddagen delar vi upp oss i separata digitala rum. För er Steg 2-utbildare gäller samma zoomlänk hela dagen.

Information om anmälan

Träffarna ingår i steg 2-överenskommelsen och det är därför obligatorisk närvaro. Du som inte har möjlighet att delta behöver meddela det genom att mejla utbildning@mfj.se, annars utgår vi ifrån att du kommer.

Vi ser fram emot att ses, även om det blir digitalt denna gång!
Bästa hälsningar, MVP-teamet

Publicerat 23 april, 2024

Webbplatsen använder cookies. Läs mer i vår integritetspolicy om cookies och hur vi hanterar personuppgifter.